Terms of Use and Data Processing Policy

 

02WEB TERMS OF USE AND DATA PRIVACY POLICY – LAST UPDATED 17.05.2018

TThe website www.optimpm.com is operated by Optim Project Management, a limited company headquartered in Bucharest, with the unique registration number RO 25797949.

Read the Terms of Use and Data Privacy Policy cautiously before using the Website. By using this Website, you indicate your acceptance of these Terms of Use and Data Privacy Policy. We may update the Terms of Use and Data Privacy Policty with new information and/ or amendments in accordance with new applicable provisions of law, therefore, please verify the date of the last update.

We cannot guarantee that access and use of the Website will be error-free and our company will not be liable if for any reason the Website is inaccessible. The access to this website may be restricted from time to time, in order to carry out maintenance or introduce new facilities.

You may not use this Website:

– in a manner which may affect our business reputation
– to transmit any material that contains viruses, Trojan horses, spyware or other harmful programs which may affect the operation of any computer software or hardware
– to copy or reproduce any part of this Website

We are the owner of intellectual property rights in the Website: database, design and information rights. The information and images contained on the Website are our property or the property of our licensors, as indicated. You must not use any part of the materials of the Website for commercial purposes without our written consent.

We can use your personal data, which you directly provided to us by subscribing to Optim Project Management newsletter, for direct marketing, in order to send you updates and materials regarding Optim Project Management projects, only according to our Data Privacy Policy and applicable regulations.

Your personal data can be processed by Optim Project Management directly, as well as through the following third parties: the server and IT service provider, the e-mail service provider.

Your personal data can be stored for use in emails or databases on Mailchimp server.

Your personal data will be stored by Optim Project Management on the Mailchimp server as long as you remain a subscriber to the newsletter of the company.

You, as the targeted person, have the following rights:

right of access the data – you have the right to obtain from Optim Project Management a confirmation that your personal data are processed or not, as well as access to such personal data; at the same time, you can obtain a copy of the personal data provided to Optim Project Management and which are subject of processing; for any other copies requested by you, Optim Project Management may charge a reasonable fee based on administrative costs; if you enter the application in electronic format and unless you request another format, the information will be provided to you in the electronic format currently used;
right to rectification – you have the right to obtain from Optim Project Management the rectification of inaccurate personal data, as well as the right to obtain the completion of personal data that is incomplete;
the right to delete the data – you have the right to obtain from Optim Project Management the deletion of your personal data without undue delay and Optim Project Management has the obligation to delete such personal data when: (i) you withdraw the consent on which the processing takes place and there is no other legal basis for processing; (ii) personal data has been processed unlawfully; (iii) personal data must be deleted to comply with a legal obligation of Optim Project Management under European Union or Romanian law, etc.;
right to restrict the processing – you have the right to obtain from Optim Project Management the restriction of the processing if you are in any of the following cases: (i) you contest the accuracy of the personal data; (ii) processing is illegal, and you oppose to the deletion of your personal data, requesting instead the restriction of their use; (iii) Optim Project Management no longer requires personal data for processing, but you request them in order to attest, exercise or defend a right in court, etc;
the right to data portability – you have the right to receive your personal data as provided to Optim Project Management in a structured format that is currently used and can be automatically read and to forward such personal data to another operator under certain conditions; in the exercise of this right, you may ask Optim Project Management to transfer your personal data directly to another operator when it is technically feasible;
right of opposition – you have the right of opposition, for reasons related to your particular situation, at any time, to the processing of your personal data;
the right not to be the subject of a decision based exclusively on automatic processing, including the creation of profiles;
the right to submit a complaint with the National Supervisory Authority for Personal Data Processing.

For any questions or requests relating to your personal data, including the exercise of your rights as outlined in this data privacy policy (e.g. copy of your personal data, modification of your personal data, deletion of your personal data), you may contact us at: office@optimpm.com.

Optim Project Management will provide information in electronic format whenever possible, unless you request another format.

The information provided, as well as any communication and measures taken by you to exercise the above rights, are provided by Optim Project Management for free. However, if your claims are unfounded or excessive, especially because of their repetitive nature, Optim Project Management may: (i) either charge a fee based on administrative costs for providing information or communication or to take the required measures or (ii) refuse to comply with the request.

We advertise from time to time employment opportunities within Optim Project Management. You may apply by e-mail as indicated on our “Career” section in the Website. By applying, it will be necessary for you to provide personal information. For further information regarding how we collect and use your personal information please read our Privacy Policy. Each application is judged on merit, according to the job requirements. Only suitable candidates will be contacted.

If you do not agree with the Terms of Use, please stop using this Website. If you no longer want your personal data to be processed, you can, at any time, withdraw your consent either by accessing the “unsubscribe” link in the header of any email that you receive from Optim Project Management or accessing our website. You can also request this by contacting us at the following e-mail address: office@optimpm.com. Please note that withdrawal of consent does not in any way affect the lawfulness of the processing under consent prior to its withdrawal.

We will use partners’ emails only for our own marketing purposes and we will not provide the data to any third party.

We will use the information you provide on our subscription forms to be in touch with and to offer updates and marketing materials.

We will make sure to protect all data, although we will only use the email as a marketing tool. All other information, as name, phone number or address are not mandatory to provide to keep in touch with Optim Project Management.

If you have any questions, comments or requests about these Terms of Use or Data Privacy Policy, please contact us at:

Optim Project Management,
Bucharest, Sector 1,
25A Emanoil Porumbaru Street,
4th Floor
office@optimpm.com

 

TERMENI DE UTILIZARE ȘI POLITICA DE PRELUCRARE A DATEOR CU CARACTER PERSONAL – DATA ULTIMEI ACTUALIZARI 17.05.2018

Acest website este operat de Optim Project Management, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Bucuresti si avand Codul Unic de Inregistrare RO 25797949.

Cititi cu atentie Termenii de Utilizare si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal inaintea utilizarii acestui website. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare și Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Este posibil sa actualizam Termenii si/sau Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal cu noi informatii si/sau in conformitate cu noi reglementari aplicabile, astfel va rugam verificati data ultimei actualizari.

Nu garantam folosirea fara erori a acestui website, iar compania noastra nu este raspunzatoare daca Websiteul nu poate fi accesat la un moment dat. Accesul poate fi restrictionat din cand in cand pentru activitati de mentenanta sau pentru a introduce noi facilitati.

Nu puteti folosi acest Website:

-intr-o maniera in care ne-ar putea afecta reputatia companiei
-pentru a transmite virusi sau programe care pot afecta functionarea computerelor sau sistemelor software
–pentru a copia sau reproduce orice parte din acest Website

Suntem proprietarii drepturilor intelectuale asupra acestui Website: baza de date, design si informatii. Informatiile si imaginile de pe Website sunt proprietatea noastra sau a licentiatorilor, asa cum este indicat. Nu aveti dreptul sa folositi nicio parte din aceste materiale pentru scopuri comerciale, fara a avea acordul nostru scris.

Putem folosi datele personale furnizate direct de dvs prin abonarea la newsletter-ul Optim Project Management, în scop de marketing direct, pentru a va transmite update-uri si materiale cu privire la proiectele Optim Project Management doar in conformitate cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal si in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile. Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate de Optim Project Management în mod direct, precum si prin intermediul urmatoarelor terte persoane: furnizorul serverului si serviciilor IT, furnizorul serviciilor de e-mail.

Datele pot fi stocate pentru utilizarea acestora in cadrul e-mailurilor/bazei de date pe serverele Mailchimp.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate de Optim Project Management pe serverul Mailchimp atat timp cat dvs. ramaneti abonat la newsletter.

Dvs, in calitate de persoana vizata aveti urmatoarele drepturi:

dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea Optim Project Management o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate Optim Project Management si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs. Optim Project Management poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduceti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;
dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre Optim Project Management a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea Optim Project Management stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Optim Project Management are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (ii) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (iii) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Optim Project Management in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane etc;
dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din partea Optim Project Management restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri: (i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite Optim Project Management sa verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) Optim Project Management nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta etc.
dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre Optim Project Management, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Optim Project Management la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele dvs. cu caracter personal, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul prezentei politici (e.g. solicitare copie date cu caracter personal, modificare, stergere), ne puteti contacta la adresa: office@optimpm.com.

Optim Project Management va furniza informatiile in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de Optim Project Management gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, Optim Project Management poate: (i) fie sa perceapa o taxa tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate; (ii) fie sa refuze sa dea curs cererii.

Promovam in anumite perioade oportunitati de angajare in cadrul Optim Project Management. Puteti aplica via e-mail, asa cum este indicat in cadrul sectiunii “Cariere” din Website. Aplicand, va fi necesar sa furnizati anumite date personale. Pentru a intelege cum colectam aceste date, va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate. Fiecare aplicatie va fi judecata dupa merit, in concordonata cu cerintele postului. Doar candidatii adecvati vor fi contactati.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii de Utilizare, va rugam nu mai folositi acest Website. Dacă nu mai doriți ca datele dumneavoastră să fie prelucrate, puteți oricând sa va retrageti consimtamantul, fie prin accesarea linkului “unsubscribe” din antetul oricarui e-mail pe care îl primiți de la Optim Project Management fie prin accesarea acestuia direct pe website-ul nostru. De asemenea puteti solicita aceste lucruri contactându-ne la următoarea adresă de e-mail: office@optimpm.com. Va rugam sa aveti in vedere ca retragerea consimtamantului nu afecteaza in niciun fel legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.Vom utiliza e-mailurile dvs. doar pentru propriile noastre scopuri de marketing și nu vom furniza datele unei terțe persoane, cu exceptia celor prevazute in prezenta.

Vom folosi informațiile pe care ni le furnizați pentru a fi în legătură cu dvs. și pentru a oferi actualizări și materiale de marketing.

Ne vom asigura că protejăm toate datele si vom folosi e-mailul doar ca instrument de marketing. Toate celelalte informații, cum ar fi numele, numărul de telefon sau adresa, nu sunt obligatorii pentru a fi în contact cu Optim Project Management.

Daca aveti intrebari sau comentarii cu privire la Termenii de Utilizare si/ sau Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, ne puteti contacta la:

Optim Project Management
Bucuresti, Sector 1
Str Emanoil Porumbaru nr 25
Etajul 4
office@optimpm.com